Iti dorim sanatate.

Activitatea principala a centrului medical este acordarea asistentei medicale in conditii optime cu inalt professionalism, in mai multe specialitati medicale. Oferim servicii medicale in dorinta de a stabili ambulator un diagnostic cert, complet si precoce, precum si o conduita terapeutica eficienta.

Laborator de analize medicale

Asiguram pacientilor confid entialitate,siguranta si confort,dorind sa schimbam mentalitatea pacientilor despre propria sanatate, promovand medicina moderna, venind in intampinarea cu metode moderne de investigatii si un climat favorabil in relatia medic-pacient in vederea unei bune comunicari in beneficial pacientilor promovand sanatatea.

Consideram ca o astfel de institutie trebuie sa ofere servicii medicale de inalta competenta asigurand conditii de igiena perfecta si confort maxim intr-un cadru modern. In acest sens punem la dispozitia pacientilor nostii un cadru adecvat intr-un mediu placut cu personalul medical, tanar si competent, costanta principala ramanand calitatea actului medical si intelegerea fata de pacientii nostrii.